REVIEWS

Cynthia en Sablon
Cynthia en Sablon

Tijdens de fotoshoot krijg je veel tips. De fotograaf is erg geduldig en neemt veel foto's. Hierdoor zitten er wel altijd wel leuke foto's tussen. Bij elke locatie werd er de tijd genomen om goede foto's te maken. Het was ook heel gezellig! Het eindresultaat is dan ook zeker mooi.

Kimberly en Hypnos
Kimberly en Hypnos

Ik vind je een hele goede fotograaf, je hebt heel veel geduld! Ondanks dat Hypnos echt niet te doen was tijdens de shoot en niet stil kon staan zitten er echt leuke foto's bij, ik zou zeker nog een keer een fotoshoot bij je doen

Ruby en Lolita
Ruby en Lolita

Hii! Ruby hier van @ruby.tamboer op insta. Ik ben zo ontzettend tevreden over Faye! Een vriendin van mij had een shoot gepland en toen moest ik het ook wel proberen. Ondanks dat ik Lolita op sommige momenten echt achter het behang kom plakken nam Faye zo rustig de tijd. Echt een hele positieve meid die verstand heeft van wat ze doet! En het resultaat mag er ook zeker zijn. Faye is echt een aanrader

revieuws

Fay en Dotje
Fay en Dotje

Ik vind Faye echt een hele fijne fotograaf. De laatste shoot die ik bij haar deed was een afscheid shoot die heel onverwachts was. Het was zo fijn dat ze zo snel kon, en de foto's zijn echt mooi geworden

Dewi en Chester
Dewi en Chester

Hoi hoi, Dewi hier! Ik heb een maandje terug (maart) een fotoshoot bij Faye gedaan en wat een super meid is het. Heel veel geduld en stelt je echt op je gemak. Neemt alle tijd/ruimte voor de foto's. Echt een super fijne meid om voor de lens te staan en denkt ook echt met je mee! 

Esther en Cooper
Esther en Cooper

Via een oproepje op instagram "gezocht zwart paard voor portfolio " waar ik in getagd was door een vriendin van mij kwam ik bij Faye. Ze koos ons gelukkig uit. Zo heeft ze dus mijn paard Cooper op de foto gezet. En wat voor foto's!! Ze zijn stuk voor stuk onwijs mooi! Zelfs zo mooi dat er nu eentje heel groot aan de muur hangt in mijn woonkamer. Inmiddels heeft ze hem, inclusief zijn stalgenoten op de foto gezet en zelfs die foto's waren weer top! Dit keer een hele andere opstelling. De eerste shoot was in het park met lekker veel zon en de tweede was een blackshoot en een bewolkte dag. Twee totaal verschillende shoots maar Cooper krijgt ze keer op keer weer super knap en goed op de foto. Zelfs de nabewerking is top! En dan de shoot zelf, wat heeft zij een geduld. Faye neemt gewoon de tijd om de juiste en mooiste foto's te krijgen en met haar spontaniteit, ethosiastme en geduld is het ook heel fijn om met haar samen te werken. Want je kan je paard natuurlijk niet vertellen hoe die moet staan of hoe hij zich moet gedragen en dan is het juist belangrijk dat de sfeer goed is en dat is bij Faye goed! Alle tweede de fotoshoots waren super gezellig en als je dan later de foto's krijgt dan word ik in iedergeval weer verliefd op mijn paard.
Cooper heeft meerdere shoots van verschillende fotograven gehad maar bij Faye komen Coop en ik graag terug puur omdat ze hem zo goed op de foto zet. 

Charlotte en Misty
Charlotte en Misty

De fotoshoot bij Faye was echt geweldig. Het was gezellig en het eindresultaat zag er super goed uit. Zeer tevreden over. We hebben de shoot door het weer vaak moeten uitstellen maar Faye bleef ons opnieuw inplannen en met ons meedenken voor nieuwe datums. Dat was enorm fijn. Tijdens de shoot was Faye zeer positief en nam de tijd. (Mystieque (het paard) was enorm druk en kon amper stil staan dus er zat veel tijd in. De foto's kwamen snel binnen. Ik raad je een fotoshoot met Faye zeker aan!

Milou en Chivas
Milou en Chivas

Heel erg blij met de foto's die Faye heeft geleverd! Ze neemt alle tijd voor de foto's. Ook bij een wat onrustiger paard weet ze op de juiste momenten de perfecte plaatjes te schieten! Ik ken de Faye hiervoor niet, maar voelde mij erg op mijn gemak.

Ik zou Faye zeker aanraden! <3

Danielle en Maiky
Danielle en Maiky

Ik wilde graag mooie foto's samen met mijn verzorgpaard. Via een stalgenootje kwam ik bij Faye terecht, die ik inmiddels al vaker op stal had gezien. De afspraak was zo gemaakt & een week later stonden we al op locatie! Faye heeft ontzettend veel geduld en stuurt je goed aan tijdens een shoot. Ze komt met leuke ideeën! Ik zou zo weer een shoot bij haar boeken! De foto's zijn ook prachtig!

Dide en Madu
Dide en Madu

Ik kreeg van een paar mensen een dm dat Faye iemand zocht met een pony die op commando kon liggen voor haar toelatingsopdracht voor school. Faye en ik hebben gelijk een afspraak gemaakt, Faye maakte gelijk een gezellig praatje toen ze aankwam bij ons, wat ik heel fijn vond want zo voelde ik mij gelijk een stuk convertabeler om op de foto te gaan. Madu had die dag helaas veel zin om mee te werken maar Faye bleef heel rustig en gaf andere opties aan wat we konden doen, ze dacht goed mee met wat zou kunnen helpen en uiteindelijk is het alsnog gelukt en heeft ze hele gave foto's kunnen maken!

Lisanne, Fanta en Marroy
Lisanne, Fanta en Marroy

Ik heb in oktober een shoot bij Faye gedaan. Ik kwam er omdat meerdere vriendinnen bij haar een shoot hebben gedaan, en haar style sprak me aan. Het was mijn 1ste shoot en was heel zenuwachtig, Faye reageerde er super op en zei dat het goed zou komen, de shoot was echt geweldig. De foto's kwamen wel wat laat binnen maar dat vind ik helemaal niet erg, want ikzelf ben ook een student en ik weet hoe druk je het kan hebben met school. Je kan echt super goed met Faye overleggen wat je wil en niet wilt en vraagt toestemming om foto's te plaatsen. De foto's zelf zijn echt geweldig, de kleuren en bewerking is super mooi. Ik zou zeker weer een shoot bij haar doen!💞

Marloes en Ami
Marloes en Ami

Ik heb in februari 2021 een sneeuw shoot gehad bij Faye. Ik had zelf wel enig idee wat ik wilde, maar nog niet volledig. Faye heeft me daarin echt super fijn begeleid en kwam zelf ook met poses en ideeën. Ze neemt echt de tijd voor je. Wat ik heel erg waardeer. Ben nog steeds super blij met de foto's!

Faye van Genderen 
Alle rechten voorbehouden 2021
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin